En skavank som gör någon glad

Packning pågår – en efter en ska förstoringsspeglarna ner i sin butiksförpackning. De ligger inte kompletta från fabriken, bl a ska kardborre på och  microfiberpåsen i. Delarna kommer från olika håll och inte bara från Europa. Men kardborrematerialet är från Tyskland och trycksakerna från Uppsala. Plötsligt gnistrar det till på fel ställe – en mikroskopisk ojämnhet i bakkanten?

Asken läggs åt sidan och spegeln säljs som II:a-sortering. Fabriksförsäljning kallar vi det i SPEGELBUTIKEN™. Minsta skavank leder till skamvrån. Men de går hela tiden åt från den högen, en skavank gör alltså någon glad, någon som får 100 kr rabatt!

Och oftast är det inget som ens syns eller alls påverkar. Men en skavank är en skavank och kan inte godkännas som prima vara. Den blir II:a-sortering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s