24 jan: Vilka är de vanligaste synfelen hos 45+?

Vilka är de vanligaste synfelen hos medelålders? Det finns många olika men det mest frekventa är långsynthet. 100% av befolkningen sägs komma att behöva läsglasögon när de kommer upp i åldrarna. Och då är det också svårt att se klart i spegeln på nära håll, utan glasögon på. Och med dem på, är de oftast i vägen för det man vill göra…makeup, noppa, rycka, klippa, raka…

Du som är medelålders, förverkliga drömmen att se klart igen! Du som har synproblem brukar ju kontakta optikern. Där kan du fråga efter den nya förstoringsspegeln, som enkelt kan fästas på vilken annan spegel som helst. Så enkelt är det att se lika skarpt i spegeln som när du var ung.

Det finns redan flera hundra köpställen landet runt och du kan även handla i vår egen webbshop SPEGELBUTIKEN™

Fråga din optiker!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s