26 jan:Det handlar om sekunder att få kunder

I Paris kan man hitta en spegelbutik i varje kvarter

Vi som är e-handlare måste inse att besökarna kräver mycket. Krav som vi måste möta på några sekunder, ja oftast mindre än en halv minut. Längre än så stannar enligt undersökningar en förstagångsbesökare inte kvar i någon nätbutik, om den inte fångar intresset direkt. Och visar vad besökaren får just där och då.  Butiken är till för dem och inget annan!

SPEGELBUTIKEN™ är en nyetablerad näthandel och bygger ny information var dag. Innehållet är viktigast, förutom strukturen och navigeringen och kontaktuppgifterna och… Besökarna vill känna sig trygga. Nätbutiken bör därför vara så personlig den nånsin kan men heller inte vara rädd för att sticka ut…vi finns ju inte på nätet för att inte synas.

Att vara e-handlare handlar om att vi visar upp oss själva och verksamheten, visar att vi är verkliga människor på nätet som visar hur produkterna används och att vi har ett lager. Visa hur vi jobbar och att vi jobbar. Då först kanske vi kan få våra besökarna att bli våra kunder, när de känner sig trygga.

Välkommen in du också – vi vill hjälpa dig att se stort och skarpt i spegeln utan läsglasögon på! Du hittar den nya förstoringsspegeln SPEGELZOOM® Spegelbutiken™. Vi ser fram emot att träffa dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s