22 apr: Nya spegelbutiker kallar vi optikerna

Nya spegelbutiker

Det är väl inte fel att kalla optiker för optikexperter, eller hur. Och eftersom speglar är optik och vi levererar förstoringsspeglar med optisk slipning till dem blir de spegelbutiker och spegelexperter, i våra ögon.

Senaste veckan har Klarsynt Östermalm i  Stockholm, Specsavers Optik i Karlstad, Glasögon&Linser i Nybro och Blink i Lahti, Finland fått spegelpaket från oss. Välkomna som återförsäljare av rakspegeln, ansiktsspegeln, makeupspegeln, sminkspegeln, badrumsspegeln… SPEGELZOOM®, modell SpegelNo1 och Spegel No2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s