23 apr: ‘Silversurfare’ är ett nytt ord för 50-plusare på nätet

Att sitta vid datorn - anywhere...

Silversurfare‘ är ett nytt ord för 50plusare på nätet – medelålders kvinnor som har insett hur enkelt och bekvämt det är att sitta vid datorn, söka efter, leta fram och hitta det de söker – och beställa! Snabbt, enkelt och tidseffektivt.

Dagens 50-pluskvinnor syns och märks och tänker fortsätta med det. Den nya 50+kvinnan är nyfiken och livsglad som en tonåring, fast med mer erfarenhet och pengar. Yta, äventyr och glamour, men också djup och innehåll. Hon shoppar 25 gånger mer än sin man. Till barn, barnbarn och föräldrar – och åt sig själv, men färre prylar. Bara det hon verkligen vill ha och det är okej om det kostar lite mer.

-”Kvinnor vill helt enkelt köpa produkter som marknadsförs av kvinnor i deras egen ålder. Vi är de vi är, med våra linjer och rynkor och ska ses som de kvinnor vi är. Vi har ett rikt liv och insisterar på att vi är för unga för att bli gamla.”

Mogna kvinnors syn på sig själva håller på att förändras. Vi uppfinner nya sätt att bli 40 på, 50, 60…och snart uppfinner vi väl också nya sätt att bli 70,80, 90 på! Det är precis vad företag inom mode och skönhet och medier fångar upp. Läs mer om historien bakom Spegelzoom® – hur jag svor och blev förbannad över att se suddigt i spegeln när jag skulle sminka mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s