Apoteksmässan 8-9 september, för nya apoteksprodukter

I Paris kan Pharmacie ha två skyltfönster med bara förstoringsspeglar...

Marknaden för egenvård ökar ständigt – vi vill må bra och ha bra grejor för vårt välbefinnande. De nya apoteken satsar på nya produkter inom även hudvård och kosmetik och vi tror att det kommer att finnas plats för även förstoringsspeglar i högsta kvalitet, till alla ålderssynta och medelålders ögon.
Speglar till dem vars närseende blivit sämre men som vill kunna se skarpt i spegeln på nära håll, utan glasögon på. I medelhavsländerna har vi sett att apoteken t o m börjat bygga upp optikavdelningar…

Sveriges första inköpsmässa för de nya apoteksaktörerna, Apoteksmässan, äger rum 8-9 september i Kista. De nya apoteken får nu helt nya möjligheter att upphandla sitt eget sortiment och skapa egen inriktning på butikerna. Nya varumärken och produktområden ersätter successivt det gamla Apotekets och ett än mer kundanpassat sortiment kommer att erbjudas. Och där bör de nya förstoringsspeglarna finnas!

I Sverige hittar du än så länge den nya förstoringsspegeln SPEGELZOOM® by awum främst hos optiker och skönhetssalonger, NK och några till. Och i Spegelbutiken.se ! Välkommen att ta dig en titt  – och att kontakta Awum AB för ytterligare information.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s