Nu kan du uppleva den igen, skärpan…

Det är tack vare förstoringen av spegelbilden som ålderssynta får skärpa i den nya förstoringsspegeln SPEGELZOOM®, utan läsglasögon på. Den är en ny slags optisk förstoringsspegel, som tidigare inte funnits, som är utvecklad av ålderssynta, för ålderssynta och vi kallar den därför en anti-age ansiktsspegel.

Prova du också utan glasögon i olika speglar får du se – en liten och suddig bild eller en stor och skarp. Du som är normalt ålderssynt har i yngre år haft den skärpa, som du kan få i en 10X – 12X SPEGELZOOM®. Nu kan du uppleva den igen – utan glasögon på!

Vi har testat – läs mer.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s