Fel, fel, fel – fickspegel är inte rätt

Vi har sedan lanseringen hösten 2008 kallat vår Spegel No2 för fickspegel alt. resespegel. Så fel vi verkar ha haft. Även om många säkert använder den som fickspegel, praktisk att ta med i handväskan.

Men, de flesta jag har haft kontakt med senaste tiden köper den faktiskt för att sätta upp på en annan spegel som de redan har i t ex sitt badrum…På så vis kan de förbättra sin dyrt inköpta och fast monterade väggspegel, som inte förstorar tillräckligt bra.

Till det ändamålet är No2 mycket, mycket bättre än No1 – den är tunnare, mindre, billigare – och har lika stor spegelbild med skärpa! Det kan man inte tro, men så är det enligt den optiska kvalitetsdeklarationen, faktiskt. Clear aperture, kallas det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s