Tar du också fel flaska i duschen…?

Det hände iallafall mig alltsom oftast förr.  Innan jag satte upp en förstoringsspegel. När jag stod i duschen och ville ha schampo blev det istället balsamflaska. JAG SÅG JU INTE – varken VAD det stod eller VAR!
Det var ingen katastrof, men ack så förtretligt. 

Jag kan ge dig ett bra tips hur jag gjorde för att slippa bekymret…!  Sätt en kardborrerondell på duschväggen eller dörren och fäst upp en bra förstoringsspegel så kan du enkelt se vad flaskan innehåller! Även om det blir spegelvänt.

Varför kan producenterna inte skriva SCHAMPO respektive BALSAM med STORA bokstäver på flaskan. Läsglasögonen har man ju inte på sig i duschen precis och därför ser man inte vad det står. Och bokstäverna är inte bara små, de är ofta i svaga färger vilket gör det hela ännu svårare. Skärpning  schampo- och balsamtillverkare, vi är väldigt många ålderssynta som ser dåligt i duschen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s