Vi samlar på frågor om den nya ansiktsspegeln

En internationell domare ställde många frågor...

Att bemöta kunden på rätt sätt är viktigt och därför samlar jag på kundfrågor, för att bygga på min erfarenhet. Och om det är något jag inte kan svara på fungerar ärlighet längst -jag ber att få ta reda på svaret och återkomma. Att ha svar på frågor och invändningar har jag lärt mig är riktigt viktigt !

Har du några egna frågor? Hör av dig till mig – annika.winell@awum.se   Jag lovar att återkomma inom 24 tim. På så vis hjälper du mig att bli kunnigare och få än mer erfarenhet – på vägen till vår faktabank.

                     Här är 10 vanliga frågor – svaren hittar du här!

1. Jag är ålderssynt. Kan jag se i den utan glasögon ? Hur mycket förstorar den?
2. Hur sätter jag upp den?
3. Vad är skillnaden mot vanliga förstoringsspeglar?
4. Vilka egenskaper gör Spegelzoom® unik?
5. Var kan jag sätta upp den?
6. Kan jag ta den med mig?
7. Finns den med någon hållare? Kan jag skaffa fler kardborrerundlar? Hur fäster jag den på resan?
8. Vem har användning för den?
9. Behöver jag starkare lins med tiden?
10. Är den mycket ömtålig?
 


  


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s