För att personalisera e-handeln

Internationella trender (USA) visar på nyttan med att personalisera sin webbshop

Jag är tacksam för att ha blivit rekommenderad så här på facebook !

För att lyckas är ett trick att föra fram innehavaren/grundaren överallt i shopen. Att jobba med rekommendationer, FAQs, köpguider, filma allt som kan intressera, massor av foton och sist men inte minst – att visa stor och äkta entusiasm överallt, även i bloggen!

Jag hänger på trenden – och förra veckan hittade jag denna rekommendation  – hos Affärskvinna! på Facebook. Det är inte skryt när man säger som det är. Jag är stolt över vad vi erbjuder i spegelbutiken.se och vill gärna att kunderna ska få reda på vad de kan köpa från oss för att underlätta sin vardag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s