Behagligt att kunna se på olika höjder


Tänk om det fanns förstoringsspeglar som enkelt kan monteras i badrummet och som förstorar tillräckligt mycket för medelålders ögon
. Några badrumstillverkare skriver nu om nya spegelskåp med infällda  förstoringsspeglar, ofta i nederkanten av en spegeldörr, på insida eller utsida. Tyvärr hjälper de oftast bara dem som inte använder glasögon.

Tänk om det fanns en förstoringsspegel som enkelt kan flyttas till olika höjder! Traditionella förstoringsspeglar är konkava och gjorda av en pressad glasskiva. De ser ut som en skål, vilket gör dem svåra att fästa mot en spegeldörr. De måste alltså fällas in. Med de problem som det medför – att skära ut ett passande hål i skåpdörren för en fast placering – för lågt för någon, lagom för andra. 


Tänk om det i stället fanns en
riktigt bra förstoringsspegel med plan undersida. En ansiktsspegel som kunde sättas på vilken plats som helst på badrumsspegeln eller skåpdörren. Och behagligt enkelt kunna flyttas till olika höjder, så att både man och kvinna kunde se skarpt, på bekväm plats. Och lika smidigt kunna tas ned, stoppas i en microfiberpåse och tas med på resan och till landet. 

Vi kan berätta mer om den nya förstoringsspegeln för medelålders ögon – SPEGELZOOM®. Som fäster med smart KARDBORRE. Läs mer på SPEGELBUTIKEN.SE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s