Lika självklar som läsglasögon?

Vilka egenskaper gör Spegelzoom® unik? Vad har jag för nytta av dem?
Att du kan se skarpt igen, ja, men vilken är egentligen skillnaden mot andra förstoringsspeglar? Spegelzoom® är en optiskt slipad glaslins med plan baksida och kupig, konvex, framsida. Därför fungerar den precis som ett förstoringsglas och förstorar din spegelbild rejält. Och du som är ålderssynt kan se skarpt igen, genom att din spegelbild blir mycket större.

Tack vare den nya och unika optiken får du i samma spegel både vanlig och förstorad bild, från olika håll. Den förstorade spegelbilden blir skarp utan läsglasögonen på och skärpan hittar du på bekvämt avstånd.
Spegeln har en plan sida och kan därför fästas dikt an mot jämna ytor. Den sitter sedan som en elegant upphöjning på din vanliga spegel och kompletterar den med en skarp närbild. Den nya förstoringsspegeln Spegelzoom® – lika självklar att ha som läsglasögon! Fråga din optiker – du hittar den nya förstoringsspegeln landet runt, främst hos optiker men även NK,  badrumsbutiker, skönhetssalonger samt i spegelbutiken.se

Köpställen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s