Med barn, barnbarn och Spegelzoom på Tekniska Muséet

 

 

När vi mailar leveransbekräftelsen till kunder som handlat i spegelbutiken frågar vi om de har tid och lust att berätta om hur de hittade till oss. Det är värdefull information, som hjälper oss att än tydligare se hur vi kan nå och kommunicera bra med kunderna. Vi sparar såklart alla svar och hör senare av oss ett med ett särskilt bra erbjudande till dessa kunder.

Cathrin skrev:
Hej Annika, Idag låg den gröna påsen i min brevlåda! Jag hittade er produkt genom tidningen Land. När jag nu under helgledigheten hade tid att läsa ikapp så var det en liten notis i nr 46 alt 48 som fångade mitt intresse.

Vi svarar…
– Hej och tack för din återkoppling. Hoppas du får stor glädje av dina nya speglar+pincetten!

Och någon dag senare skriver Cathrin igen: Hej och tack, ytterligaren en rolig återkoppling — jag var med barn och barnbarn på Tekniska Muséet idag och såg ditt namn och produkt, kul!

Tillfälligheter som denna eller annat roligt och nyttigt som händer – skriv till oss och berätta du också! Det mesta som kommer till oss från kunder publicerar vi på någon hemsida, på Facebook, här i bloggen eller i spegelbutiken.se.  Vi hörs!

 


 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s