Serendipity – jag gillar det ordet !


Det behövs tydliga problem för att få fram tydliga idéer. Det gäller att skapa nya produkter genom att hitta alternativa lösningar på problem. Kreativitet är därför en viktig del av företagandet. Att vara kreativ är också att bryta mot oskrivna regler. Man måste våga ifrågasätta det som råder och våga se en utveckling framåt.

En viktig del för kreativiteten kan sammanfattas i det engelska ordet ‘serendipity‘, som betyder en serie av positiva tillfälligheter. När du kommer i ett sådant stim och ser att det börjar stämma är det lite som att segla. När vinden kommer är det bara att släppa allt annat och koncentrera sig på att segla….

Det har hänt mig senaste tiden. En serie tankar och idéer har kommit från kunder. Önskemål om en speciell produkt…tänk, att jag inte tänkt på det innan! Designed and engineered in Sweden som den är. Nu blir det bråttom att beställa och få hem prover. Spännande ska det bli …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s