Med ögon för förstoringsspeglar

Skillnad mellan bilderna i en vanlig spegel och den nya spegeln.

Hej optiker! Det är med glädje vi kan se att så många av er (ca 20-25 % av kedjornas butiker samt många andra…) redan har upptäckt att riktigt bra förstorande speglar efterfrågas av de presbyopa (ålderssynta) kunderna. De kunder som vill kunna se på nära håll även i spegeln, precis som de kunde förr…

Inte undra på att det behövs specialspeglar för det, när vanliga speglar faktiskt ger en förminskad bild av t ex ögat. I stället för en liten och suddig bild kan nu de som annars använder läsglasögon få bilden stor och skarp!

Med ny innovativ optik har vi utvecklat den nya förstoringsspegeln med plusglas. Den är vi ensamma om på marknaden. Med rejäl förstoring, skarp bild och unik form har den så sakteliga gjort sig känd. När vi får frågor från privatkunder, som hittat den på nätet men vill prova först, svarar vi: – Fråga hos din optiker!

Vi söker nu fler återförsäljare till förstoringsspegeln som …”borde vara lika självklar att ha som läsglasögon.” (sagt av optiker Mikael Björnström i Uppsala).

Välkommen att höra av er till oss när det känns rätt för även er butik att sälja den optiskt unika spegeln!

Köpställen idag.

Skarp bild även utan glasögon på, precis som förr.
Spegelzoom® by awum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s