SE SKARPT eller pengarna tillbaka!


Att erbjudanden av olika slag  uppskattas i e-handeln har vi förstått. Det gäller att vara påhittig och hitta t ex paketeringar som kunderna vill ha.  Och med fokus på produkterna och deras kvalitet [värde, kundnytta, egenskaper, beskaffenhet] kan vi få nöjda kunder.

Exempel på kundnyttan är vår ‘SE SKARPT’-garanti. Se skarpt eller pengarna tillbaka! Spegelns kvalitet och optik har stor betydelse för din ögonkomfort. Vår Se Skarpt-garanti ger dig pengarna tillbaka om du mot förmodan inte ser skarpt i din nya spegel. Gäller inom 30 dagar och vid oskadad spegel. Du kan i lugn och ro få hem din nya förstoringsspegel för att prova den i vardagen – både hemma och på rörlig fot.

Erbjudanden i spegelbutiken.se 1-15 februari

 

Att vi gärna vill ha även specialerbjudanden likt dessa ser vi som helt naturligt – det kan våra återförsäljare också ha. T ex skulle optiker kunna paketera med progressiva glasögon/läsglasögon, skönhetssalongerna med ögonbrynsplockning; parfymerierna med en pincett och badrumsbutikerna med väggspeglar … fråga dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s