Nu har bästa solbrännan kommit – på burk!

 

Idag kom första ‘flaket’ med solspray till spegelbutiken! Vi är stolta och glada att få erbjuda våra kunder just den här brun-utan-solprodukten.  Den är omskriven av bloggare  – jag håller nu på att samla ihop de senaste recensionerna, läs några av dem redan nu, fler på väg – och bloggarna är överens:  SprayTan in a Can® är en favorit.

Och den är en  av marknadens mest prisvärda solsprayer dessutom. Vi har förstått att den är storsäljare på ica, Gymgrossisten, eleven.se, hälsokostbutiker, bodystore, doft- och skönhetsbutiker m fl.

Och när några tidningar hade ett brun-utan-sol-test blev SprayTan in a Can® bästa produkt! I konkurrens med bus-produkter från L’Oréal, Lancôme, ACO, Garnier, Shiseido, Lumene, Sally Hansen, Nivea, Collistar, Biotherm…

Och nu finns den i spegelbutiken.se också! Om du gått och funderat på att prova en solspray – för att bättra på vinterfärgen eller fräscha upp de ljusa underbenen till första shortsdagen – prova SprayTan du också. Vi tror inte att du blir besviken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s