Visste du att din bästa vän kan bli en så’n här?

Har du en stor och oinredd handväska…? Är du också trött på att rota omkring i den efter mobilen som ringer, att leta efter nycklarna eller efter förstoringsspegeln och läppstiftet? Då kommer den nya väskinsatsen att bli din bästa vän! Väskinsatsen BagPod® – organiseraren – är ett nytt och smart sätt att förvara och ordna dina tillhörigheter. Tänk dig – varje pryl finns alltid på sin plats; snabbt och enkelt hittar du det du söker och lika enkelt får du med dig allt vid dina väskbyten.

Du kan ju också använda en insats som egen handväska – smart och funktionellt på t ex resan. Ordning i handbagaget och en nätt väska på kvällen. BagPod® tillverkas i utsökt och högklassigt, mjukt läder i många färger samt i naturmaterialet canvas.

NYHET I SVERIGE!

Du hittar BagPod i spegelbutiken.se och ett par andra köpställen i Sverige. Vi importerar väskinsatserna från Wales och välkomnar nya återförsäljare.   Hör av dig till oss när du bestämt dig – eller om du har frågor! bagpod@awum.se

2 tankar på “Visste du att din bästa vän kan bli en så’n här?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s