Spara tid i badrummet och få bra resultat


Med glädje ser vi att alltfler  badrumsbutiker börjat upptäcka den nya förstoringsspegeln Spegelzoom® 11X. Det är vår nya och unika spegel med annorlunda optik – spegeln har plan botten och kupig framsida. Den ger fantastisk skärpa tack vare den rejäla förstoringen och den är tack vare sin form verkligen enkel att fästa på den vanliga badrumsspegeln. Självhäftande säger många användare.

Skärpta speglar efterfrågas av alltfler redan från ca 40-årsåldern, då ålderssyntheten börjar. Linsen i ögat stelnar och det blir allt svårare att fokusera på nära håll. Och det är inte bara kontaktlinsanvändare som blir hjälpta utan alla som vill kunna se skarpt och spara tid, sminka snyggt och vill ha det bekvämt och roligt vid spegeln. Just att spara tid och få ett bra resultat är uppskattat!

Kvinnor och män, yngre och äldre berättar för oss om sina upplevelser efter att de börjat använda den nya förstoringsspegeln.  Här kan du läsa vad några av dem tycker – och skulle vilja ha för ytterligare tillbehör. Inte undra på att de är positiva eftersom vanliga speglar gett dem en suddig och förminskad spegelbild.  Läs vad de har berättat för oss i februari 2011.

Och varför nämner jag särskilt badrumsbutikerna? Jo de har ju redan badrummets alla spegelvarianter – med bordshållare, vägghållare, armar och ben, väggmonterade och som skåpdörrar. Vi har bara den nya förstoringsspegeln. Tillsammans kan vi ge kunderna den extra skärpa och de tillbehör, som de vill ha! Med smarta kardborrefästen fäster den nya förstoringsspegeln dikt an mot badrummets speglar och väggar, fönster och skåp. Användarna behöver bra ljus och där det finns kan de sätta upp spegeln.

Vi söker nu fler återförsäljare som träffar de rätta kunderna. Välkommen att höra av dig till oss när din butik också vill erbjuda den extra  skärpan i badrummets speglar. Och du som behöver skärpa – fråga efter den nya förstoringsspegeln när du är i din badrumsbutik!

Köpställen idag.

Snabbare och snyggare, roligare och enklare i badrummet numera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s