-Jag hade mycket hår i ansiktet som jag nu tog bort tack vare spegeln…


Kanjana J berättar för oss:
– Jag har alltid varit så noggrann med att ta bort hår från ansiktet. Nu ser jag sämre och blev introducerad till förstoringspegeln och fick en chock. Jag hade mycket hår i ansiktet som jag nu tog bort tack vare spegeln. Jag förstod aldrig att jag såg så dåligt som jag gjorde och blev glad att jag kan se alla hårstråna igen.

Jag ser som jag gjorde förut när jag var yngre fast nu dubbelt så stort med hjälp av spegeln. Den reflekterar ljuset bra då det blir väldigt ljus när man använder den. Äntligen kan jag sminka en eyeliner igen.

Jag har haft mindre speglar men de har varit för små då jag behöver en ”lagom” spegel som jag kan se en stor del av ansiktet. Spegeln är klassisk till utseendet vilket jag tycker är bra då jag vill vara diskret.  //KJ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s