… även andra verktyg används i köket!

använda spegelzoom i köket
Anneli H skrev till oss:  – Kan inte sminka mig utan min spegelzoom, sedan åldersseendet kickade in och utan den är det helt omöjligt att ansa ögonbrynen! Förstoringen är perfekt, men faktum är att nu har jag vant mig så pass mycket vid den att jag känner att jag vill ha ÄNNU mer förstoring!

Jag sminkar mig i köket på morgonen (är för trött att stå framför en spegel i badrummet), så jag tar med min spegelzoom dit. Det är däremot en nackdel, den sitter fortfarande fast i den plastlåda jag fick den i.  Det är lite svårt att hålla i den. Jag önskar att ni gjorde en som man antingen kan ställa på bordet eller ännu bättre, ett handtag så man kan hålla den i handen lättare…

Min kommentar till Anneli:

– Om du inte vill fästa din spegelzoom på din badrumsspegel utan hellre vill kunna hålla den i handen – fäst den då med kardborren på utsidan av plastasken.
Den kan då stå själv på bordet eller en hylla och ställas in i önskad lutning.

Du kan läsa mer om den nya förstoringsspegeln Spegelzoom i spegelbutiken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s