Är prisnivån oviktig om produkten inte löser problemet?

Konvexa förstorande speglar, finns dom?

Pris är alltid föremål för synpunkter, oavsett vilken prisnivå produkten ligger på.  Några tycker att våra speglar  är dyra. Läsglasögon t ex kan köpas på bensinstationer för 20 kr – eller hos optiker för tusentals kronor. Och kunden kan troligen se skarpt i båda. Och alla prisklasser tycks ha sin målgrupp. Att vara billigast/dyrast är inte bäst,  om produkten inte löser problemet. På marknaden finns många olika slags förstoringsspeglar, ja massor, speciellt i badrumsinrednings-/kosmetikbranschen och de kan kosta upp till många tusen kronor eller 79 kr. Och de ger oftast ändå inte tillräckligt skarp bild till de som ålderssynta…

Vi har exempel på kunder som handlat flera vägg-/rak- och sminkspeglar, för många tusen kronor till sitt nya badrum och sedan kontaktar oss med frågan – Hjälp oss! Kan era Spegelzoom fästas på de nyinköpta speglarna? – Min fru ser ju inte skarpt i dem…!

1. FUNKTION:
Vår förstoringsspegel Spegelzoom är en unik och OPTISKT slipad glaslins, med förstorande egenskaper som matchar presbyopers (ålderssyntas) behov att kunna se skarpt i sin spegel, utan sina glasögon på. Traditionella förstoringsspeglar, som är en pressad konkav glasskiva, är som regel och för de flesta, som alla våra kunders nöjda uttalanden visar, inte tillräckligt skarpa för de som är ålderssynta, på det avstånd de vill kunna se skarpt. Därför har vi utvecklat vår spegel, som i princip är ett förstoringsglas framför en spegelyta.

Läs gärna de  senast inkomna berättelserna från nöjda och även konstruktivt kritiserande/hjälpbehövande kunder.

2. DESIGN:
Vår spegel är en unik och OPTISKT slipad glaslins, med konvex framsida och plan baksida. Det ger den en optimal möjlighet att, även tack vare sin relativa litenhet (80-103 mm), kunna komplettera vilken annan spegel som helst, som kunden redan har monterad som väggspegel eller kanske en bordsspegel, som de inte är nöjda med. Denna lösning är vi ensamma i världen om. Vår spegel kan fästas dikt an mot underliggande spegel/vägg/skåpdörr, kakel o liknande.

EN SPEGEL SOM INTE FINNS,  ELLER…
Vi har inte några vägghållare eller någon bordsfot eller motsvarande och kommer troligen inte heller att erbjuda det. Vi säljer bara en optiskt slipad plankonvex spegel. En förstorande konvex spegel som enligt världslitteraturen inte finns. Vi vill fokusera på att kunden ska kunna få en integrerad skärpa i sin vanliga spegel och/eller ha en liten skarp spegel till hands. Utvecklad av ålderssynta, för ålderssynta.

Vi vänder oss INTE till butiker där speglar ofta säljs för 50 kr och uppåt….vi vill finnas och hittas där kunder söker efter kvalitet och nytta, bästa FUNKTION och DESIGN! Som i  t ex Optik- och Badrumsbranschen! Och vi finns i spegelbutiken.se samt landet runt – fråga gärna efter spegeln (som inte finns) hos din närmaste butik – se alla  Köpställen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s