Personlig vårstädning och att boosta på facebook…

Tina Ulvunger är en sann entreprenör! Och hon är alldeles särskilt uppmärksam mot alla oss entreprenörer som kommer i hennes väg! Som nu t ex när hon handlat i spegelbutiken.se – och för att få ordning på alla prylar köpt den nya väskinsatsen BagPod i cerise canvas och superspegeln Spegelzoom för att se när hon vill se minsta fjun&strån på hakan, skarpt och stort …

Att boosta* produkter på facebook när man gillar något särskilt mycket är populärt – och idag fick vi oss en släng av den sleven!

*BOOSTA är mångas  nya favorituttryck nuförtiden. Att boosta någonting. Det är försvenskat från det engelska ordet boost som betyder förbättra förstärka. Det handlar om att maximera, ge allt eller kanske fylla på?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s