5-årsjubilerande förstoringsspegel + ‘bästa’ pincetten

Ergonomiskt utformad pincett för bekväm användning med superskarp spegel.

Jubileumserbjudande i spegelbutiken… Förstoringsspegeln Spegelzoom fyller 5år och nu kan du köpa den i kombination med den bredgreppade pincetten från Tweezerman, enligt många den ‘bästa’ pincetten i världen.  Både smart och funktionellt,  med förnuft  och känsla.

Tack var de superskarpa kanterna på pincettens ändar får du fatt i minsta fjun, tack vare det breda greppet får du ett stadigt tag om benen. Och för att kunna se fjunet skarpt behövs en rejält förstorande spegel – den heter Spegelzoom! Högsta optiska kvalitet, en svensk innovation i slipat glas.

Just nu kan du i spegelbutiken.se köpa prisvärda paket med någon av våra förstoringsspeglar – No1, No2 eller med båda i en ask – tillsammans med en pincett (finns i blankt stål, rött, svart och lila). Du sparar minst 100 kr om du köper förstoringsspegeln + pincetten samtidigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s