Min bästa reskamrat – är en spegel!

-Jag använder min förstoringsspegel Spegelzoom varje dag och jag förstår inte ens hur jag klarat mig utan den tidigare, man ids väl inte direkt hålla på och ta med den överallt, man är rädd att glömma den nånstans, men jag har tänkt köpa en till som jag alltid har i necessären. Den är annars mycket lätt att fästa överallt… Ja så låter en av många kunders hälsningar till oss.

I veckan som gick var jag på resa – till Prag. Vi bodde på ett hotell i Mala Strana, ‘Golden Star’, precis nedanför borgen. Huset var det gamla borgmästarresidenset, byggt 1327.  Ja, du läste rätt. Nästan 700 år gammalt…undras hur vi bodde här uppe i den kalla nord dåförtiden?

Självklart tar jag alltid med mig en Spegelzoom på mina färder, utan den kan jag inte se att sminka. Eller rycka ett strå på haken. Och nuförtiden är den nödvändig även för att kolla tänderna.

Likt kundcitatet ovan undrar jag hur andra ålderssynta och översynta gör på resor, undras om de har en lika bra reskamrat som jag har? Det är dock lätt att glömma kvar den….!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s