Den är funkis helt enkelt

Den unika formen är en förutsättning för funktionen

Funktion och form. Hur hänger de ihop, egentligen?  När det gäller den nya och unika förstoringsspegeln av optiskt slipat glas, Spegelzoom®, är formen en förutsättning för funktionen. Och därför kan den inte mönsterskyddas…

Tidlöst modern och en produkt typisk för funktionalismens [ funkis ] tänkesätt och idéer om att formen ska styras av funktionen. Det är en ren modernistisk tanke, där tidstypiska detaljer skalats av för rena och funktionella former.

Vår förstoringsspegel ‘bara är‘ – utan armar och ben, fötter och ramar, dekorationer eller onödiga detaljer. Det skulle vara lasermärkningen med logotypen då. Men vi vill ju gärna att fler ska kunna hitta den och veta vad de letar efter, då de söker efter den.
Därför är varje spegel märkt med Spegelzoom® by awum.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s