från jaha? till aha! även på golfbanan…

En gemensam upplevelse = business enl den asiatiska modellen

Häromdagen råkade jag läsa de fyndiga orden från jaha? till aha!  i en av morgontidningarna. De passar ju precis in på när jag på en golfrunda berättade om Spegelzoom och sedan visade den för min medspelare.

Från att inte alls förstå vad just min förstoringsspegel skulle vara bättre på för vis, till en riktig aha-upplevelse:

  1. Jag berättade för henne om den nya förstoringsspegeln, dess unika optiska och nya form …                                    jaha? Vad ska jag med den till?  – Jag har ju en fin förstoringsspegel i badrummet därhemma redan….
  2. Hon fick sedan titta på sig själv i spegeln och upplevde direkt att hon såg så mycket skarpare…                               aha! -Jag ser ju precis allt, vartenda litet strå! Det trodde jag ju att jag gjorde i min förstoringsspegel hemma – vilken skillnad det här blir…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s