Jag fick tipset om spegeln i ett TV-program

Ett par gånger om året ber vi våra nya kunder att berätta vad de tycker om sin nya spegel och hur de använder den. Senaste gången vi frågade i februari kom det så många svar att jag gjort ett uppehåll med att publicera dem – nu kommer det mera!

Doris L i Uppsala skrev så här:

Är jättenöjd med min spegel.  Kan sminka mig utan glasögon.  Ser allt även sånt som man inte vill se. Är lite svårt att hitta fokus , men med lite träning så går det bra. Lätt att sätta upp och att transportera med. Jag fick tipset genom ett TV-program och beställde den hos er och det var inga problem... Alltså jag är helnöjd!

Kort och koncist, jag förstår precis vad hon menar. Och så blir jag så glad när kunderna skriver att de är nöjda…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s