Fäster bra o tar liten plats där den sitter

Så här sätter jag upp spegelzoom på ett säkert sätt

...och jag har en på skåpdörren också, för att vinkla in dagsljuset

När jag var i stugan senast satte jag direkt upp en av mina förstoringsspeglar rakt under skåpbelysningen, som du kan se på bilden. Det är ett måste för mig, att ha bra ljus. Jag har alltid med mig några kardborrerundlar i necessären, så att spegeln sitter säkert uppe under flera dagar.

En av våra kunder, Lillemor Hedin, skrev helnöjd nyligen till oss:  – ”Denna spegel är superb, man ser hur bra som helst, att sminka sig, om man fått ngt i ögonen etc..

Kan varmt  rekommendera denna, är det bästa köp jag gjort på länge. Det är bara att lägga från sig glasögonen och “kolla” in.  Fäster bra o tar liten plats där den sitter. Den är liten smidig, bra att ta med i necessären.

Detta är ett bra köp för oss som ser dåligt.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s