Vi sponsrar golftävlingen Aktieslaget med priser

Aktiespararnas golftävling  Aktieslaget – en av Sveriges största goftävlingar; spegelbutiken.se bidrar till prisbordet!

I helgen var det dags …Aktieslaget hade sin för året första deltävling i golf på SöderhamnsGK. Inom Aktieslaget uppmuntras fler kvinnor att spela och så roligt att två duktiga kvinnor nu går vidare till regionfinalen på Puttoms GK 5 september.

Spegelbutiken.se är glada att passa på när vi får chansen – vi sponsrar detta och även fler prisbord i år med förstoringsspegeln Spegelzoom® och några av de nya verktygen från Tweezerman® – bredgreppad pincett, näshårssax och ögonfransböjare.  Användbara saker i vardagen,  även för männen! Vi hoppas pristagarna uppskattar variationen på priser och önskar kommande spelare under säsongen lycka till!

Tävlingsledare Aktieslaget Nord: Maud Lindh, UpsalaGK

Läs mer på facebook om Aktieslaget, alla deltävlingar och resultat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s