OUTLET – med både SpegelNo1 & SpegelNo2

En kvalitetssäkrad OUTLET i Spegelbutiken.se. Vi erbjuder samma varor som normalt, med den skillnaden att dessa varor i OUTLET varit med på utställningar, mässor och visats vid kundbesök. Du sparar 150 kr!

OUTLET innebär att du då&då kan köpa SPEGELZOOM®till reducerat pris. Det är ett resultat av våra höga kvalitetskrav och gäller demoexemplar samt, ibland, produkter med mycket små skönhetsfel, utan betydelse för utseende, funktion och nytta. T ex kan asken ha en liten repa, kardborren hamnat lite snett, limmet vara ojämnt etc. Dessa speglar har i övrigt samma höga kvalitet i funktion och ny optik som normala sorteringen. OUTLET finns endast i begränsad omfattning och modellerna varierar över tiden. Till spegelbutiken.se och läs mer om dessa erbjudanden och andraprisvärda paketeringar – JUST NU!

  • Speglarna finns i begränsat antal och inte alltid på lager
  • Annan förpackning/packning kan förekomma.
  • Öppet köp 30 dagar och Trygghetsgaranti gäller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s