Rakspegel! Klippa strån i näsan, plocka ögonbryn och raka fint

Det är många män som frågar efter rakspegel nu. Det är ju självklart egentligen att även män vill kunna se sig skarpt i spegeln. Skönhet och hudvård har länge varit kvinnornas område. Men allt fler män vill ta hand om sitt utseende och då behöver man se ordentligt.

Alla män vill väl kunna se det de vill göra och framförallt kunna se sig själva lika klart som andra ser dem. Med den nya och unika optiska spegeln Spegelzoom®, gärna i kombination med proffsverktygen från Tweezerman® (näshårssax, superskarp pincett)  får du, man, den bästa hjälpen att

  • Se när rakningen är klar
  • Sköta och vårda din hy
  • Sätta in linserna på rätt plats
  • Noppa ögonbrynen strå för strå
  • Klippa näshåren tryggt och säkert.

Prova du också får du se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s