Svenskans spegelbutik…?

Hos City Optik i Helsingborg kan du prova Spegelzoom® i butiken

I jämförelse med många länder söderöver kan jag enkelt konstatera att i Sverige finns det inga självklara spegelbutiker.
Frågan, –Var skulle du köpa din förstoringsspegel, som jag ställt till de flesta vänner och bekanta under årens lopp, har fått intressanta svar och självklart beror det på vilken slags spegel man tänker köpa. När jag förtydligar med att jag menar vardagens sminkspegel/makeupspegel blir det klarare besked :
-Den tittar vi  efter i badrumsbutiken, på Åhléns, Kick’s eller parfymavdelningen på något varuhus.

Inte någon, tror jag, har svarat OPTIKER. Trots det är det till optiker vi har skickat de allra flesta Spegelzoom® sedan vi började sälja vår unika förstoringsspegel. Här kan du se vilka optiker vi har levererat till – KÖPSTÄLLEN

Hos optikerna finns ju kunden dagligen, kunden som t ex är den ålderssynta kvinnan, som söker, behöver och vill ha hjälp för att se skarpt. Hos optikerna får man hjälp med linser och glasögon – nog är det väl självklart att de borde erbjuda även en spegel som hon, kunden, kan se skarpt i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s