Ålderssynta vill ha större bild, större spegel & ljus!

kundervillha!Nu vet jag ännu bättre vad ålderssynta vill ha! En ny produkt kan alltid bli bättre och det finns många vägar att välja för fortsatt utveckling av Spegelzoom. För att få reda på vad användarna tycker har jag frågat tusen kunder som redan köpt och använder den nya 11X förstoringsspegeln (troligen den mest förstorande spegeln på konsumentmarknaden i Sverige). Sammanfattningsvis förstår jag att kunderna är mycket nöjda med 11X förstoringsspegeln de köpt, att bättre belysning till spegeln vore ett stort plus för de allra flesta, att de tycker det var trevligt att få vara med och tycka om eventuella nyheter och är tacksamma för nya idéer! Intressant att få gensvar som detta…:

  • Vi ålderssynta har stora pretentioner på vad vi vill se. Vill kunna se ännu skarpare och större, dvs få ännu mer förstoring. 
  • Önskar en dubbelt så stor spegel. Synen har blivit sämre, förstoringen är bra men spegeln är för liten. Och mer förstoring kräver större spegel…
  • Spegelljus är väldigt svårt att få till på ett bra sätt. Visst är det lite knepigt med ljuset. Skuggor krånglar också till det. Ett bra ljus från spegeln vore idealiskt! Har bra belysning hemma och det är endast när jag är på resa som jag skulle vilja ha bättre ljus men jag vet också att jag aldrig kommer att med mig en belysning när jag reser.
  • Gärna kunna ställa upp spegeln. Når inte fram när jag står vid handfatet och vill kunna sitta ned vid ett bord och inte stå just vid badrumsspegeln.

Är nu än mer styrkt i vad jag redan tidigare planerat att komma igång med  – och nu kommer jag att utveckla både en större och en mer förstorande spegel …15X? Och vem vet, kanske kan det bli en smart spegelbelysning också?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s