Nya spegelbutiker = än fler optiker

optiker=spegelbutikerjan-feb2013Våra 11X förstoringsspeglar är optiskt slipade glaslinser och inte bara i våra ögon passar de hos optikerna, som nu blir spegelbutiker! Titta in till dem, när du vill se allt…!

Senaste månaden har vi hälsat Synsam på St Eriksplan i Stockholm och på Kullagatan i Helsingborg, Preislers på Stortorget i Malmö, Greens Optik i Örnsköldsvik, Ögonkontakten i Sollentuna, Östmans Optik i Umeå välkomna som återförsäljare av sminkspegeln, rakspegeln, ansiktsspegeln, makeupspegeln, badrumsspegeln SPEGELZOOM®.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s