Jag tänkte tvärtom…

bubblaorbowl

Eftersom jag i femtioårsåldern inte tyckte att de konkava spegelglasskivorna gav mig tillräckligt skarp bild började jag fundera och laborera – och tänkte tvärtom!

Resultatet av mina experiment blev en extremt förstorande och optiskt slipad konvex spegelglaslins, med plan undersida (till vänster).

Den kallar jag nu för en riktig förstoringsspegel. Rejäl förstoring. Smart uppfästning. Enkel& funktionell med elegant design. Optisk kvalitet. Spegelzoom® by awum!

BAKGRUND: När jag då blev i behov av en bättre spegel, med skarp förstoring för att kunna sminka mig, hittade jag bara förstoringsspeglar av typen konkava glasskivor (till höger). Antingen var de inramade tillsammans med en platt spegel från andra hållet eller kunde man sätta upp dem så här…Jag som blivit ålderssynt och måst skaffa läsglasögon såg INTE tillräckligt bra i sådana speglar. Läs gärna mer om den nya förstoringsspegelns historia och hur en ny produkt växte fram!
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s