Om Telia, golf och sponsring

Frösåker Golf&Country Club hål 15

Telia Happy Slicers – THS. Nu är vi bara Happy!

Målgruppen för den nya förstoringsspegeln är seniorer och vad är mer naturligt för en golfande och ålderssynt företagsledare som mig än att sponsra golfen? Seniortävlingar i distriktet har fått förstoringsspeglar och bollar till prisbordet, och det fick också THS i helgen!
THS etablerades när två av fyra marknadsförare i Telia region öst blev avtalspensionärer. Vi två som blev kvar jobbade bl a med relationsaktiviteter –  t ex Teliagolfen, som var särskilt uppskattat bland våra kunder. Då, på 90-talet, var företagsgolfen stor och lockade tusentals spelsugna kunder att spela en runda – oftast på arbetstid. Det var fart och fest, massor av priser och profiler som Totte Wallin och Bosse Parnevik underhöll  – och vinnarna flögs till Volvo Masters på Valderrama. Det var härliga tider!

Nu är ingen av oss kvar på Telia och ingen slicar men vi är fortfarande Happy! Och vi träffas årligen sedan 10 år för en flerdagarsturnering i golf. I helgen var det dags för en 36-hålare på Frösåker G&CC & Orresta GK. Och det var särskilt roligt för mig att hitta idrottsliga motiv för att helt professionellt kunna ge ett pris/man (de vann förstås en Spegelzoom® var!)
Motiveringar: KarlÅke vann Frösåkers första 9 hål på minst antal slag netto, Mikael gick 1 över par brutto första nio på Orresta och Arne fick priset för att han, för första gången inte kom sist!
Tre förstoringsspeglar på marknadsföringsuppdrag i Norrköping, Linköping och Västerås! Men hur är det med “word of mouth” egentligen? Är det så vanligt att vi rekommenderar produkter till varandra…det skall jag skriva om en annan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s